Két ügy is feszíti a pártot a kampány kellős közepén. Hagyó Miklós körül szorul a hurok, és Gyurcsány fellépése is szakítópróbát jelent. Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója elkezdett énekelni. Ügyvédje, Bárándy György már korábban jelezte, hogy védence olyan átfogó vallomást tett a hatóságoknak, amelyből kiderül, hogy a BKV ügye a legmagasabb politikai szféráig is elér.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Major Betty
Már szétasett csak a nagy szavak jönnek de már nem hat meg senkit csak azt a pár nyugdijast akiknek nyalnak?
szaboria
@Betty53: Tudod az öregeket már nehezebb átverni úgy a Fidesz részéről mint a Jobbik részéról egyedűl az Mszp tett valamit, hogy amit a fidesz elkurt azt helyre hozzák valahogy. Csak egy kis példa.Úgye emlékszel nem volt szabad szombat 1968-81-ig is csak kéthetente tehát többet dolgoztunk mint a mostan 40 órás munkahéttel mégis kevesebb nyugdijat állapitottakmeg sok embernek. Ahogy elnéztem a blogodat te is hamarosan nyugdijas leszel és akkor majd meglepödsz milyen kevés lesz a nyugdijad a jelenlegi számitások szerint.
istvan56
Röhejes a tv reklám, összefogás, fejlődés, bla, bla, bla, majd most már nekünk lesz jó!?
Nem normális aki még hisz nekik!
Kakastoll
@szaboria: Ria ria, te herbáriákat beszélsz, azaz zőccségeket.

"Tudod az öregeket már nehezebb átverni úgy a Fidesz részéről mint a Jobbik részéról egyedűl az Mszp tett valamit"
na ez igaz, csak ők tudták igazán átverni.

"Úgye emlékszel nem volt szabad szombat ......"
csak hogy tudd, a szabad szombatot a zsidók kedvéért honosították meg, ugyanis az az ők vasárnapjuk.

"....milyen kevés lesz a nyugdijad a jelenlegi számitások szerint."
A jelenlegi számítást ki eszközölte , nem a mostani kormány ?
anka
@szaboria: - úgy látszik rózsaszin szemüvegen keresztül nézed a világot....:)))
- hogy lehet valaki ilyen naív?
wounton
@szaboria: Akkora ökörségeket írsz hogy hihetetlen. Melyik bolygón élsz te? Szombati munka? Én meg 70 évesen leszek nyugdíjas. Na?
kir
@szaboria: ??? A nyugdíjat épp az MSZP barmolta el szvsz.
batukán
Már agonizál. Áprilisre bevégeztetik. Temetés lesz, készüljetek. Igaz én a szocikra szavazok, a 2/3 ellehetetlenítéséért, de véleményem szerint azt kapják , ami jár nekik. Most elgondolkodhat minden nagy párt, hogy milyen következményei lehetnek ha nem figyelnek azokra akik megválasztották őket, hanem csak az a fontos ők hogyan képzelik. Az sem igaz, hogy nem tudta senki mi folyik mindenhol. Az uniós pénzek nagyfokú lenyúlása, a + diszkrimináció, és az SZDSZ-el karoltve támogatott erkölcstelen élet lett a vesztük. Megérte? Legnagyobb pártból iciri-piciri ökröcskét csinálni? Gratula az egész stábnak és az asszisztálóknak!
kir
@batukán: Könyörgöm, ha csak a kétharmad elkerülése miatt szavazol a szocikra, akkor már inkább LMP vagy MDF.
wounton
@kir: @batukán: Akkor már inkább lmp (ha már a jobbik kizárva :)
anka
@batukán: - ha meg írod a tutit akkor miért szavazól rájuk? - nem értem van más út is ahogy kir írta!!!
batukán
@Kakastoll: Én egy mongolidióta vagyok!:-))))))))
anka
@wounton: - de arról a sok ,,kommunista szombatról'' nem ír!!!! - ingyen munka volt bőven és az se számít a nyugdíjalapba.....
anka
@batukán: - háááttt? - az írásod alapján.........
batukán
@ani57: Azért szavazok rájuk, amiért a Fradinak szurkoltam amikor kiesett az elsőosztályból. Ő a csapatom és kitartok mellettük, mig élek. Meg kitartok a párom mellett amíg élek híbájával együtt. Majd megtisztulnak a MSZP-sek is és remélem tanulnak a kárukból. Minden párt "egyforma" előbb vagy utóbb. Money, money, money.........
anka
@batukán: - na ezt sem gondoltad komolyan.......:)
kir
@batukán: Tehát te akkor is kitartasz az MSZP mellett, ha kiirtják a családodat és mindenedet elveszik, azért mert csak. Kecske legyek, ha értem.
batukán
@kir: Valamit nem értesz. Nekem akkor volt szar amikor a Fidesz volt hatalmon. Mindig mindenből kiestünk. Ráadásul vállalkozók sem voltunk, hogy morzsázhattunk volna. Igaz az ismerőseink igen. Tudod mire használták a pénzt, kevés kivétellel, lecserélték terepjáróra a kocsijukat, mert már az kezdett státuszszimbólum lenni. Nem csapongok jobbra balra, miért baj az? Én nem bánom hogy más kire szavaz, vagy melyik párt jön be neki. Igy van ezzel sok Fideszes és Jobbkos is, hogy soha nem szavazna balra. Na szóval:én meg balról jobbra. Kvittek vagyunk.
Kakastoll
@batukán: Szép párosítás...párod meg a pártod......:)

furfang
@kir: Nagyon meglepődnél, hogy mennyien vannak akik kitartanak mellettük, valóban, ha megölnék a családját akkor is. Magyarázatot talál magának, és mentséget a pártjának. Ezek bigott, a valóságtól elrugaszkodott, az elvhez, mint valláshoz ragaszkodó emberek.Durva hasonlattal élve akár Hitlert is beszavaznák, ha ő állna az mszp élére. Itt nem az ész, kizárólag az érzelem, a "vallásként" elfogadott kommunista elv a lényeg. És ez bizony az ország legalább 1/3 része szerintem.Akik azt mondják, hogy elmennek szavazni, de titkolja, hogy kire, az mind mszps. A maradék esze még szégyelli magát, de a szíve elfogja vinni az urnákhoz.
batukán
@Kakastoll: Igen, az ilyen formákra vigyázok! Sokan azt nem értik, hogy az ember nem elvakult, látja a hibát és véleményt formál ez még nem jelenti azt, hogy én most tovább állok. A baj az aki hibátlannak látja a pártja munkáját vagy nem mer véleményt formálni.
petmail13
@szaboria: Jaa MSZP amit elkúrt pl tisztelt 13. nyugdíj bevezetése ez tette tönkre az országot, nem volt fedezet és úgy vezette be a tisztelt MSZP és így egy adóságcsapdába kerültünk ezzel minden közgazdász egyetért még az MSZP közgazdászok is
batukán
@furfang: Tévedésben vagy. Ugyanis én nem mentem volna el szavazni az MSZP-re, de a helyzet úgy hozta, hogy nem akarok egy pártot sem 2/3 -os többséggel a parlamentben látni. Egyet sem. Nem egészséges és nem demokratikus, az már inkább diktatórikius, amikor nincs kontroll helyzet az veszélyes is.
Kakastoll
@batukán: Azért egy süllyedő hajóból illik kiszállni....a mártíromság ma már nem érdem.
Január
Mindenki arra szavaz, aki neki ilyen-olyan ok miatt rokonszenves. Volt, amikor csak azért szavaztam, hogy éljek állampolgári jogommal - ez is egy ok -, és olyanra, akit tudtam nem fog bejutni a parlamentbe, legalább volt sikerélménye a pártnak, hogy szavaztak rá.
batukán
@Kakastoll: Nem volt gyerekszobám és nem jártam illemórára. Sajnálom.
Január
Az, hogy szétesik az MSZP, vagy sem, nem is különösebben gond, jön a megtisztulás utána, elválik az ocsu a búzától, innen lesz csak szép a jövőben ismét nyerni.
dr. prédikátor
Sem a balog Zsoltért sem az MSZP ért nem fáj a szivem.De ez a Balog Zs egy jellemtelen beszari alak.Ha annyira félt Hagyótól akkor miért nem ment előbb az ügyészségre és jelentette volna fel Hagyót.Szerintem azért mert a lenyult pénzekből neki is csordogált pár millácska!!Most be van sz..rva hogy ő is odakerül a többi mellé.Igy próbálja menteni a bőrét!!!!!
kir
@batukán: Miért is nem demokratikus a kétharmad?
bigyibogyo
@kir: Mert 1 párt _bármit_ megszavazhat. Akár azt is, hogy ne legyen több választás.
wounton
Magyar Köztársaság Alkotmánya

24. §
(5) Az új alkotmány előkészítésének részletes szabályairól szóló országgyűlési határozat elfogadásához az országgyűlési képviselők négyötödének szavazata szükséges.

Legalább olvassátok már el.
szaboria
@ani57: @kir: Melyikötök volt netán sztk-s vagy bérszámfejtő ? Ezen a területen dolgoztam tehát még tudom, hogy mit beszélek ti csak halomásból tudjátuk a nyugdij számitást.Akinek van nyugdijas rokona kérdezétek meg mikor csapta be a fidesz a nyugdijasokat .
szaboria
@petmail13: Ha nincs gazdaságivállság akkor tovább is adták volna most is megkaptuk a korrekciót eről enyit.
csutak
@wounton: csutak.freeweb.hu
a bal oldalon a link az alkotmányunkhoz.

@szaboria: Nem könyvelő csak biztosítási képviselő voltam, tehát kaptunk kemény kiképzést nyögdíj ügyileg.
Egy szépasszony (valóban az volt!) belénk verte a tudnivalókat úgy, hogy egy pénzügyi szakember se tudjon belekötni a tudásunkba.
Sokat köszönhetek neki, mert azóta jobban értek dolgokat.
Kicsit mást mondott, mint a tőkés relációról a foxi-maxin:)
kir
@bigyibogyo: ??? Ezt most hogyan?

1. lecke: Ismerjük meg a kétharmados törvényeket!
hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%A9tharmados_t%C3%B6rv%C3%A9nyek
szaboria
@wounton: Néz utána1968-ig nem volt szabad szombat 3 müszakban dolgoztunk .Sok nyugdijas van akik még igy dolgoztak és amikor nyugdijba mentek rosszul számolták el évekig a ledolgozott napokat .Ezért csináltak korrekciot sok nyugdijasnak.
bigyibogyo
@kir: oké, alkotmányhoz kell másik párt is.
csutak
@szaboria: Bizony ám!
Mi vasárnap 22.00-kor kezdtük a melót és vasárnap 06.00-kor fejeztük be a hét -azaz hetes- napos munkarendünket!
Ma ez elképzelhetetlen kizsákmányolás lenne sokaknak, kivéve a kamion sofőröket. Mi ugyanis 42-63 napig a kamion rabjai vagyunk, az áru végett.
(Mi vállaltuk, csak nem tudtuk, hogy ilyen nyűgös :-)
kacsa0707
Ez nem lehet kérdés ez lassan tény!
Ez is legnagyobb probléma, hogy lassan.
bra048
Ha szétesik, hát szétesik. Az a helyzet, hogy Gyurcsány nem tudott kormányozni,
Bajnai meg nem tud kampányolni. Ezért érthető, ha szétesnek. A többit meg majd
meglátjuk 4 év múlva.
inkvi
Nem fog szétesni, mert a cikk címében kérdőjel van! A szociál-demokrácia megtestesítője, ha összeomlik, akkor jaj nekünk! Értünk lettek, értünk vannak! Hajrá MSZP! Tegyük oda az "x"-eket!
kacsa0707
@inkvi: Végül is, ha nem viszem el a szemüvegemet véletlenül oda ikszelhetek, de akkor már jobb ha el sem megyek.
Én viszont biztos elmegyek, és hogy tisztán lássak viszek szemüveget.
A focimeccseken is mindig azt kiabálják, hogy szemüveget a bírónak gondolom azért, hogy tisztán látása biztosítva legyen.
Nagyon fontos a tisztánlátáshoz, ennek az MSZP-nek semmi köze a szociál-demokráciához.
inkvi
@kacsa0707: Szemüveget a választóknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.