Az MTI-n keresztül nyilvánosságra hozta a Sukoróra tervezett turisztikai beruházással kapcsolatban szerdán felvett tanúvallomásának jegyzőkönyvét Bajnai Gordon miniszterelnök. Itt elolvasható a teljes jegyzőkönyv.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sniper
Nem tudom, hogyan hozhat nyilvánosságra tanú jegyzőkönyvet a folyamatban lévő nyomozással kapcsolatban, de igazából jelentősége sincs, hiszen nem emlékszik :-))))
Feri háverjával és a közpénzen fizetett ügyvédekkel 40 ezerért óránként nem is emlékezhetnek:-)
Gondolom arra sem, hogy melyikőjük hány tíz-száz milliót kapott? Hazugságvizsgálóra kellene tenni az összes mentelmi jogos általunk választott kedves politikust! Élő adásban leadni Jakupcsek Gabi vezetésével:-)
Aztán mindenki mehetne a megfelelő helyekre.....emlékezni, és bocsánatot kérni, mert nem ártana egy kis alázat az uraktól!
csutak
@sniper: LÁszik, hogy gőzöd sincs miként működik egy állam!
Gondolod, hogy minden szart a kormányfő intéz?
bigyibogyo
@sniper: Ugye? MIkor a Fidesz követelte a nyilvánosságra hozatalt ezen gondolkoztam, aztán arra jutottam biztosan vannak ügyvédeik akik nálam sokkal jobban értenek hozzá..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.