A készenléti rendőrök Miskolcra telepítését a helyi vezetők hónapok óta szorgalmazták; a város MSZP-s országgyűlési képviselői a múlt év végén kérték Draskovics Tibor akkori igazságügyi és rendészeti minisztert, hogy a közbiztonság javítása érdekében mihamarabb irányítson ilyen rendőri erőt a borsodi megyeszékhelyre.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varadipal
Nem vagyok meggyőződve arról, hogy a lázadó nyomor ellen a legjobb megoldás a rendőri erők helyi állomásoztatása. A jóléti államokban kevesebb a lázongás, és a kevesebb rendőr is többnek látszik, mert az utcán van, szem előtt, és traffipaxos sem a bokorból méricskél. Mikor akarnak munkahelyeket állomásoztatni azon a vidéken? Hamarabb csend rend és fegyelem lenne, ha az emberek a nyomor helyett dolgozhatnának. Autópálya, meg termelő és feldolgozóipar kell oda, nem gumibot.
csutak
@varadipal: Miért lenne a jóléti államokban kevesebb lázongás?
Belgium jóléti állam?
Ha igen, akkor miért láttam többször is a barikádot felépíteni, kockakövet dobálni?
bigyibogyo
@varadipal: Szükség van rá. Szükség van jól képzett, megfelelő felszereléssel rendelkező gyorsan mozgósítható csapatra. Vannak helyek ahova közrendőrök be sem mernek menni, és akkor még ott vannak aszociális munkások. Valakinek meg kell védeni Őket...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.