A hangfelvételen Kubatov Gábor, a Fidesz kampányfőnöke és pártigazgatója "őszödi beszédében" elárulja, hogy Orbán Viktor és a teljes pártelnökség hozzájárulásával a Fidesz egy olyan országos adatbázist épített ki, melyben mindenki pártszimpátiáját rögzítik. Ezt felhasználhatják majd támogatások osztásánál, vagy épp tisztogatásra a közalkalmazottaknál.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: magyarszív
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kir
@Don Quijote: Én a belső oldalán.
szaboria
Akimég emlékszik tavaly irtam, hogy fidesz aktivista voltam de 1999-ben othagytam őket azóta vidékre költöztem a nevem nem szerepelsem telefonkönyvben semmi olyan helyen, hogy azt lehessen mondani abból künnyü kivenni az adatkat és mily meglepetés a vidéki cimemre névre szólóan jöttek a levelek a Fidesztől .
csutak
@szaboria: Adatvédelmi biztosnak levélke!
Aztán hátradőlsz és meglepődsz.
Fogadni merek, hogy lesz általad aláírt papír, amiben Te kéred a leveleiket.
Tudod, kis csalás nem csalás, fideszék szerint...
Geroner
Periklész a demokrácia atyja kimondta:
Mivel a nép sötét hülye és néha egy kenyéren megvehető a szavazata, s engedi begyűrüzni a bűnözőket a politikába, éppen ezért a demokrácia is csak egy utópia (szükséges akorrekció).
Bizonyos időnként szükséges egy diktatórosz "diktátor" aki rendet csinál aztán3-4 éven belül lemond és kezdődik minden előlről. Önmagát generálja ez. Sok ilyen önmagát generáló dologról beszélhetünk még......
csutak
@Geroner: Churcill: A demokrácia nem jó redszer, de sajnos nem ismerek nála jobbat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.