Nyakó István szerint "enyhe kifejezés", hogy az MSZP megdöbbent a Központi Nyomozó Főügyészségnek a Kubatov-hangfelvétel ügyében hozott döntésén.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@szaboria: Az UD Zrt vezére helyében én olyan kártértési pert akasztanék minden érintett nyakába, hogy belepistuljon. Tönkretették ezt a céget. Az Mdf vezérkara harakirit végzett, önmagát semmisítette meg. Miután te ballibes vagy nem értheted, hogy mennyire ellenszenves volt a jobbosoknak ez az állandó áskálódás, ellenszavazás, fröcsögés, betartás, amit Dávid Ibolya és hű fegyverhordozója végzett . Az I re a pontot Bokros Lajossal tette fel. Nem kell az ilyen pénzért mindenre kapható társulat a jobbos szavazóknak, erről van szó kedves ria, nem kellett ehhez a Fidesz. Sőt ők nagyon is elegánsan reagáltak sok esetben, amikor sokkal élesebben, akár megsemmisítő tárgyilagossággal is lehetett volna. Jó helyen vannak, a politika szemétdombján, és méltán.
inkvi
Ne legyetek szomorúak! Itt egy klipp! Ez reménylem mindenkit feldob!
kozossegek.inda.hu/panaszkonyv/
inkvi
@kevijeni: Van ennél jobb! Ha tudom felteszem!
luciferi
@inkvi: persze, hogy van! Meg van a jobbnál is jobb! Meg annál mégjobb, stb, stb. Sztem ennyi elég ebből.:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.