Kényelmes kétharmados parlamenti többsége lehet a Fidesz-KDNP-nek a parlamentben 263 képviselővel a részeredmények szerint.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@csutak: Csak azt csodálom, hogy rád, aki a saját észbeli képességeiről állandóan szuper latívuszokban ír még nem figyelt fel az mszp vezérkara. Ott mindig nagy szükség volt ilyen jó svádájú, tettrekész, nagy archív anyaggal rendelkező demokratákra, mint te. Most, hogy Lendvai lemondott a pártelnöki pozícióról, szerintem a nagy eszeddel sokra vihetnéd ha jelentkeznél például. Jó, Gyurcsány talán akadály lehet de nem azért mert firnyákosabb lenne mint te, nem! Észbelileg te magasan felette állsz mindenkinek, esetleg több a pénze, jobban be tudja vásárolni magát a jobb helyekre. De próbálkozz, ezzel a talentummal előtted a pálya.
mandiner
@furfang: Szegény csutak csak azt nem tudja, hogy nem az az okos ember aki saját magát tartja annak, hanem akit mások))
fülig jimmy
@furfang: Egy csomó balfék egy ideig egy irányba ment!
csutak
Már leírtam párszor, hogy Qrvára nem érdekel senki véleménye rólam!
Főleg, hogy megnéztem kik is vettek a szájukra, bár már voltam kora reggel WC-n:)))
marlin
@furfang: Azért ugye azt te is érzed, hogy aggódni valótok csak nektek lehet!! Megvan az Orr bánnak az "abszolút felelősség"!! Ez ugye nem kisdolog, ez nagydolog!!:))
marlin
@furfang: (tegnap 21:38)
"Nem a Nap hibája, ha a vak az utat nem látja." :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.