Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnök szerdai blogbejegyzése szerint úgy érzi, eljött az ideje megbeszélni az MSZP dolgait. Gyurcsány internetes naplójában MSZP-s politikusokat invitál nem nyilvános beszélgetésekre, azt írja, ki akarja kérni a véleményüket a szocialista pártról írt értékelése véglegesítéséhez. Önkéntes segítőket is toboroz a blogban Gyurcsány az általa várt levélözön kezelésére.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@Csubaka: Én is pironkodok! 10 éves koromtól 34-ig benne voltam a KISZ-ben! Nem ilyeneket neveltek ott! Ezt a Gyurcsányt az APRÓ-izmus éltette és rakta a nyakunkra! Átörökölték a lopást, a hazudozást! Én is bűnös vagyok, mert nem vettem észre! Csak alacsony polcon voltam, jobban mondva a polc alatt! Nem volt elég eszem! Most viszont már kinyílt a csipám! NEM KÉREK BELŐLE!
vukkocska
@inkvi: ez nem teljesen így van. Mindenki kapott két szavazólapot. Ha valamelyiket nem jelölte be, az a szavazat érvénytelen, tehát nem számít bele az eredménybe. Az ritkán fordulhat elő, hogy valaki valamelyiket nem ixeli be. Az első forduló után, mivel a pártokra leadott szavazatok meghaladták a küszöböt, nem kellett szavazni. Ha felmész a valasztas.hu-ra, láthatod, hogy a leadott szavaztok aránya 100 %, csak az egyéni szavazatoknál ha a képviselőjelölt nem érte el az 50%+1 szavazatot, ott kellett még egyszer szavazni. De már csak az egyéniekre, és ott is csak 57 körzetben.
vukkocska
@inkvi: (20.40. ) Kevered a rokoni szálakat. Gyurcsány nem Apró ivadék. Semmi rokoni szál nem fűzi hozzá. A felesége közeli hozzátartozója, Gyurcsánynak nem vér-rokona.
inkvi
@vukkocska: Nem akarlak felvilágosítani! Nem érvénytelen! Tartózkodás! Világít a "negro" a szádban? Vagy csak cukkolsz? Nem kapom be a horgot - főleg csali nélkül!
inkvi
@vukkocska: 20 40: Én nem APRÓ ivadéknak mondtam! Te, mit olvasol? Gyurcsányi vérfertőzés! Na Waze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.