Az MNB monetáris tanácsa tagjainak is idő előtt búcsút kellene mondaniuk megbízásuknak, az új kormány nemzetgazdasági minisztere őket is felelőssé teszi a jegybank 2008 óta hozott döntéseiért. Matolcsy György nem elégedett a PSZÁF munkájával sem, s további szigorítást ígér a banki szerződések egyoldalú megváltoztatásánál. A korábbi 4,5–6,5 százaléknál szűkebb sávban, 5 és 6 százalék közé teszi az IMF és az EU által elfogadható idei hiánycélt.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bra048
És valószínűleg nemsokára le kellene mondania Matolcsy Gyurikának is, abban a pillanat-ban,amikor bebizonyul az Orbán-koktélról, hogy ez sem megoldás a bajokra.
Január
Szép, hangzatos a cím, de a cikk a legkevesebbet foglalkozik a devizahitelesekkel. Egyébként tényleg nagyon agressziv politikát folytattak a hitelkihelyzések során, talán tudtak valamit? A potenciális hitelfelvevőt- mint érdeklődőt - a bank már nagyon fogta, szinte dobták utána a hitelt.
Egyébként tényleg jó lenne a hazai energia árak felülvizsgálata az ivóvíz árakkal karöltve, mert itt amikor Európa legnagyobb ivóvíz bázisán élünk - indokolatlanul drága az ivóvíz. Budapest 2,89 USD, Finno.: 1,22USD, Anglia: 1,46USD, Róma 0,5 USD, Amszterdam 0,93USD, Belgium 3,43USD - de hol van az Ő életszínvonaluk a mienkhez?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.