Lezárja a rendőrség pénteken a fővárosi Kossuth tér jelentős részét a parlament alakuló ülése miatt. Hat rendezvényt jelentettek be ugyanis pártok, civil szervezetek és magánszemélyek az Országház környékére.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@csutak: Viki nem fél a néptől, csak megtartja a tisztes 3 lépést.:-)) A kordont, most a jobbiknak, vagy az MSZP-nek kell elbontani, legalábbis ezt diktálja a logika.
laja001
Ez még csak a kezdet majd a választók csak 4 év múlva számítanak!!!!!
magyarszív
@lópicigáspár: vagy nekünk kell elbontani...
marlin

"Civilek demonstrálnak ma az Országgyűlés feloszlatását és az előrehozott választások kiírását követelve a Parlament előtti Kossuth téren." :)))

"Az '56-os Deportálások Tényfeltáró Bizottsága (DEPORT-'56) a gyülekezési jog indokolatlan korlátozásának tartja, hogy a rendőrség ismételten kordonnal zárta le az Országház el?tti Kossuth tér nagy részét." :-))

"Fideszes képviselõk polgári engedetlenségi mozgalom keretében lebontották a Kossuth teret övezõ kordonokat. Az akció elõtt beszédet mondó Szájer József európai parlamenti képviselõ lapunknak elmondta: nem tart újabb zavargásoktól." :-))

"A Jobbik Magyarországért Mozgalom üdvözli a Fidesz képviselõinek kordonbontását, amelyet magyar emberhez, országgyûlési képviselõhöz és valódi demokratához méltó lépésnek tart.
Egy lopakodó diktatúra ellen eréllyel és bátran kell fellépni.":)))

Újra kordonerdő a Kossuth téren!! Új(?) a parlament, új(?) a kormány, csak a kordon a régi!! :DD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.