Nyakó István szerint a Fidesz nyitánya "kicsit ciki, mert először a teljesítmény kéne, nem a duma". A Fidesz szerint a szocialisták csak álhíreket gyártanak

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
Láttunk mi már karón varjút! Egyik kutya, a másik meg duma! ki vagyunk már mi rihelődve kedves mind kormány, tapasztaltuk, miről szól a politika. Duma, duma, duma produktuma, ez a 20 év!
Főnixxxx
Emlékeztek Hofira?

Ő kérdezte, hogy miből van a kábítószer?

Hát, jobb helyeken mákból.

Nálunk dumákból.
orogordog
@laja001: "Persze, gyanítom, hogy mi fájhatott annak idején azoknak, akik bírálták a békés rendszerváltást. Nem, az, hogy megindult az állami vagyon privatizációja, nem az, hogy szétverték a termelőszövetkezeteket, és újra megszülettek a magánnagybirtokok, nem az, hogy a hatalomból kitessékelték a munkást, a dolgozót. Nem, nem ez fájt! Az fájt, hogy az MSZP fejeseinek és milliomos barátaik formájában vetélytársakra akadtak a privatizációban, a hatalom élvezetében. Rájuk fogták, hogy ők a régi rendszer képviselői, ők a „kommunisták”, pedig semmi mások nem voltak, mint újszülött kapitalisták. Félreértés ne essék: 2010 áprilisában a választók nem arról döntöttek, hogy ők nem akarnak szocializmust, hanem kapitalizmust. Arról szavaztak, hogy elegük van munkanélküliségből, a lakások elárverezéséből, a rossz utakból. Elnézték a Fidesznek az ideológiai lábjegyzeteket. Lehet, hogy holnap is elnézik, ha lesz mindenkinek munkája, ha lesz lakása, ha lesznek jó utak. Feltéve, ha lesz!"
inkvi
És mi a vélemény az orosz dumáról?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.