Kiírják Stohl András karakterét a Tűzvonalban című sorozatból, mivel senki sem akadt, aki átvette volna a szerepét.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mindenlében
ez bizony nagyon ostoba dolog a Produkció részéről! Van egy jó sorozat, ami jó volt a nézőknek. a TV-nek, a gyártónak, erre kivégzik.
Nemezis
Ez tényleg baromság. Ez az ember szinész, és az hogy emberileg megbukott, attól még eljátszhat egy szerepet, ha jól tudja játszani. Na ezért nem kellene celebeket csinálni a színészeinkből. Ha csak a szakmájukkal foglalkoznának, akkor egy ilyen bukást is könnyebben megbocsájtanak az emberek.
kicsi07
EGYET ÉRTEK AZ ELŐTTEM SZÓLÓKKAL.JÓL VAN HIBÁZOTT DE MOST TÉNYLEG EL KELL VENNI A KENYERÉT?ÁÁ EZ MAGYARORSZÁG.AMI JÓ AZT ELSZÚRJUK.
lópicigáspár
Egyszerű! A filmben bele kell keverni egy zaftos korrupciós ügybe és már sitten is van!:-)
másvirág
Személy szerint Stohl Andrást csak az RTL-klub "munkássága miatt nem kedveltem.
De mára mindenki úgy kezeli a halálesetett nem követelő baleset elkövetése óta mint egy- "TÖMEGGYILKOS"-t. Nála nagyobb gazember is szabadlábon van akinek még emberélet is szárad a lelkén. PL: "Lantművészűnk" szintén az RTL- klub sztárjaként.
Forrás: M.. rádió.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.