Bugár Béla szerint a Fidesz azzal, hogy néhány héttel a szlovákiai parlamenti választások előtt terjesztette az Országgyűlés elé a kettős állampolgársággal kapcsolatos törvénymódosító javaslatot, "beavatkozott a szlovákiai választási kampányba"

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Ki ez a Bugár?
Miért büfög bele az én hazám belügyeibe?
A hozzá hasonlóak miatt utálják Szlovákiában a magyarokat!
furfang
Ha arra várnánk, hogy a szlovákok mikor fogadnák el normálisan a kettős magyar-szlovák állampolgárságot, akkor várhatnánk az idők végezetéig, és nem csak Szlovákiában élnek magyarok. Jól tették fideszék, hogy törvénybe iktatják, aki bújt, aki nem megyek alapon. A további jogi, nemzetközi formulák, keresetek meg majd jöjjenek.
zsbela
A kettős állampolgárság felvétele nem kötelező, azt egyéni kérelemre kaphatja meg a nem Magyarországon élő polgár. Senkire nem kényszerítik rá.
furfang
Bugár komát is megvehették kilóra " szlovák testvéreink". Ez a Híd egyesülés olyasmi mint nálunk az mdf volt, azaz az mszpszdsz falova, ott meg a szlovák nacionalistáké.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.