A polgármester szerint a fűkasza ellopása lehetett az utolsó csepp a pohárban

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
@bigyibogyo: Pl. hogy a 20.000 Ft alatti kárértékü lopás csak szabálysértés, és nem a rendőrség hatáskörébe tartozik. Ezzel szabad rablás lehetőségét adták a cigányok kezébe, tehetetlenségre kárhoztatva az embereket, akiket megloptak, és sohasem térült meg a káruk. És még bőven van, ha nem is törvény, de szokásjog a biróságok részéről a rendkivül enyhe itéletekkel, ami borzolja a kedélyeket.
Szarvasgomba
@bigyibogyo: Magyarországon szélső jobb csak szerinted és még néhány ökör szerint van,ellenben van egy jobboldali radikális párt,akik tenni fognak a problémák megoldásáért vagy a megoldás kikényszeritéséért.Erre kaptak több mint 8oo ooo szavazótol felhatalmazást.Mert jobb érzésü embereknek az is fáj ha embertársukat kárositják meg.A börtönökbe a lakók min.8o %-a cigó.Mi pedig már nem vagyunk hajlandóak a biblia szerint élni,elég volt.
És az hogy te és esetleg néhány társad ezt másképp gondolják.........egyszer majd talán,sok év után mikor saját bőrötökön megtapasztaljátok hátha megjön az ..............!
csutak
@Főnixxxx: ma, 12:08
Én azt mondom, ha egy várost képes pár ember terrorizálni, akkor MEGÉRDEMLIK!
Ha lenne kicsike tenni akarás a hisztiző lakosokba, akkor összefognak és eltakarítják őket az útból!
De sokkal egyszerűbb a rendőrt, kormányt, ENSZ-t és az Isten tudja mint kit hibáztatni, mintsem megmozdulni és tenni bármit is:(
Nekem is egyszerűbb lenne, ha egy 18 éves bögyös venné ki a Qkim amikor pisilni kell, mégis elintézem önmagam.
Az a gond, hogy ebben a honban felnőtt több generáció, akik megszokták, hogy az állam megold mindent helyettük!
Elvtársak, 1990-ben vége lett a kényelmes cucilizmusnak.
Most már NEKED is tenned kell önmagadért.
Ja, punk tum!
bigyibogyo
@Nemezis: Az egy borzasztó jogszabály. Nem csak a cigányok kezébe mindenki kezébe, és nem csak a cigányok élnek vele vissza

.@Szarvasgomba: Akkor viszont Slota sem szélsőséges. Kb ugyanazt szajkózza mint Vona csak a saját országára vetítve. Bár ezzel messzemenőleg nem értek egyet. Az, hoyg a börtönökben mennyi cigány van csak egy statisztikai adat. Sokkal érsekesebb, hogy miért ilyen az arány.
Szarvasgomba
@bigyibogyo: Először is :Slota és Ficó fasiszták.Vona G.nem az emberek identitását akarja elvenni,hanem beállitani őket abba a sorba ahol Mi is állunk.
Másodszor van két helyesirási hibád,olybá tünik hogy a betüket sem mindet ismered.Ha-ha!
Ilyen amikor a bagoly mindja a verébnek.
A cigányokkal az a gond hogy amikor volt elég munka akkor sem volt jobb az arány a börtönökben.
bigyibogyo
@Szarvasgomba: Attól függ honnan nézed, ha Szlovákiából akkor nacionalista Slota. Ha Mo -ról akkor igen, fasiszta. De ilyen Vona is itthonról nézve még rajta van a máz amitől némely eltévelyedett nézheti nacionalistának, de Európából bizony csak fasiszta. Meg is írta több ország nagy újsága.
Helysírás érdekes kérdés. Én nem vagyok nagyon nagy magyar mint Te (lol). Én megengedhetem magamnak a hibákat. Én csak eccerű magyar vagyok. Gondoltam aki olyan nagyon nagy magyar mint Te (LOL) az csak profi helyesírásán.... de, hoyg soha nem tudod megköszönni mikor kijavítom. Nem volt gyerekszobád, ugye?

"Másodszor van két helyesÍrási hibád,olybá tŰnik hogy a betŰket sem mindet ismered.Ha-ha!
Ilyen amikor a bagoly mOndja a verébnek."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.