A piaci igények értelmetlen válságkezelésbe hajszolják a nagy európai államokat, ami a válság elmélyüléséhez vezet – véli egybehangzóan Soros György, Joseph Stiglitz és Nouriel Roubini. Soros rajzolta a legsötétebb jövőképet Európa számára, és közben spekulációt indított.

Forrás: fn.hu
Feltöltő: furfang
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Mióta mondja Orbán és a Fidesz, hogy a megszorítások rossz út a kilábaláshoz! Reméljük, ha Soros és Stiglitz mondja, már a kételkedők is hajlandók rájuk figyelni.
szaboria
@furfang: Akkor ha ennyire rossz miért vesznek eu-s részvényeket? Tudják, hogy erősödni fog az euró.
batukán
@furfang: Azért érdekes amit írsz erről, hiszen Orbán is arra készül......csak megvárja az önkormányzati választást. Bemutatták neki Brüsszelben a fityiszt.........és ő bekapta. Azóta átment Bajnaiba, az utálatos libás módszerét kénytelen tovább vinni. Fogja még ő szorongatni a nyakunkat, hogy guvadni fog a szemünk, pedig amíg ellenzékben volt, de tudott ágálni és vizionálni. Most is jól járt, mert nem ő volt hatalmon amikor a világválság végig söpört .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.