A pártok gazdálkodását is vizsgáló intézmény vezetője egyszerűen nem kerülhet olyan helyzetbe, hogy az általa ellenőrzöttek politikai elfogultsággal vádolják.

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

másvirág
A diktatúra 8 évig tartott.De túléltűnk már 8X8 év diktatúrát is.Az uralkodás 4évre szól !
marlin
A Fidesz a többséget kihasználva "választotta meg az Országgyűlés kormánytöbbsége a számvevőszék elnökét és alelnökét jelölő bizottságot. A számvevőszék élére pedig a kétharmados többség Domokos Lászlót, a Fidesz elkötelezett pártpolitikusát választja meg.
Újjáéled a Központi Népi Ellenőrzési Bizottság, mely mindenkit ellenőriz, csak a kormányt nem.
Köztársasági elnöknek a hírek szerint azt a Schmitt Pált választják majd meg, akit Orbán Viktor előbb főpolgármesterjelöltként, utána európai parlamenti listavezetőként bízott meg a Fidesz képviseletével, tehát ő is a párt elkötelezett híve. Mint egykor Dobi István vagy Losonczi Pál, akik a párt megbízásából lettek az Elnöki Tanács elnökei. Schmitt legfőbb ügyésznek, legfelsőbb bírósági elnöknek, ombudsmannak is azt jelöli majd, akit Orbán kíván, és a törvényalkotással szemben sem gyakorol majd semmiféle kontrollt."
csutak
@másvirág: Telitalálat!
Ugyanis a négy év az nem uralomra, hanem a nép szolgálatára szólna, elvileg....
inkvi
Lépjetek már ki a berögződésből! Ez nem MSZMP, MSZP! Bárcsak lett vón MSZP-s diktatúra: de arra sem voltak képesek; mert annak megvalósításához dolgozni kellett volna!
Január
A Fidesz azt mondta, hogy mindent megváltoztat. A változtatás irányát nem kötötték a nagyérdemű választók orrára, igy csak renénykedhetünk, hogy több kárt, mint eddig, nem fognak csinálni. / A valuta árfolyamok Kósa megszólalása után bizony nagyon elszaladtak, s nem is akarnak "visszajönni"./
inkvi
@Január: Végre egy reális HSZ! Gratulálok! A valuta árfolyam az nem most szaladt el! Most 280! De nyár van! 250 lehetne a reális! A benzin-ár miért ilyenkor szabadul el! Azért 273 körül lehet venni hivatalosan: nem a nagy profittal dolgozó bankoktól kell megvenni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.