Nem létezik országos statisztika arról, hogy mennyit lógnak az iskolából a magyar gyerekek, de szeptembertől 50 igazolatlan óránál többet gyűjtő gyerekek szüleitől megvonják a családi pótlékot. Az [origo] által megkérdezett iskolák örülnek, mert az iskolakerülőkkel eddig nem tudtak kezdeni semmit. Az viszont nem világos, hogy mi lesz azokkal a gyerekekkel, akik nem plázázni mennek, hanem kényszerből dolgoznak iskola helyett.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
És mit csinál a szülő ameddig a gyerek dolgozik? Örülnék, ha az ál- humanizmus jegyében nem hagyná az oktatási kormányzat megzsarolni magát. Túl sok az analfabéta, primitív ember, akiről valamilyen formában a középrétegnek kell gondoskodni. Ennek véget kell vetni, ha erőszakosan, akkor úgy, de tanulni kell ( Lenin is ezt mondta:" tanulni, tanulni tanulni" )
inkvi
@furfang: Analfabéták vagyunk mert megakadtunk a józan észnél és nem jutottunk el az "M" különböző változataihoz! És még milyen messze van a Szili Katinka?
gilyanpeter
Teljesen egyetértek!
Azért kapják a szülők a támogatást, hogy a gyerek iskolába járhasson, és ne keljen "dolgoznia".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.