Felére csökkentette a Fidesz-kormány a Magyarország határain kívül működő szervezeteknek nyújtott támogatást. A maradék pénz is ott van, csak nem tudni, ki, hogyan és mikor férhet hozzá.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
Ez egy olyan vélemény, amellyel nem tudok feltétlenül azonosulni. Úgy gondolom, hogy minden szervezetnek meg kell találnia a boldogulását a magyarországi támogatásoktól függetlenül. Alap nélkül persze hogy minden épület összeomlik. De ha már megvan az alap, a falak és a tető, lehet alá kacsalábat, a torony tetejére szélkakast álmodni. Legfeljebb nem lesz belőle semmi, de az eső biztosan nem ver el.
laja001
Igaz de miért a határon belűlieknek?
Dr.luigilongo60
Ha ezt a szocik csinálták volna, már harsognának...hazaárulás, hazaárulás!
farczadi
@luigilongo60: igen, nagyon érdekes, hogy a Fidesz csinálta. kíváncsi vagyok, mit csinálnak a pénznek azzal a felével, amit visszatartottak.
Dr.luigilongo60
Mit csinálnak a lóvéval?
Hát csinálnak egy hivatalt a határon túl élők "érdekében", oszt oda beültetik a haverokat jó pénzért. Utána világgá kürtölik, hogy az új hivatallal minő áldozatot hoztak a magyarságért és a zemberekért.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.