A Magyarországgal szemben hajthatatlan IMF Romániában ismét engedte emelni a hiánycélt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: furfang
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
De milyen áron? Ebbe belepusztulnak a román emberek:

" Az IMF igazgatótanácsának most hét végi közleménye szerint dicséretes a román kormány erőfeszítése a költségvetési helyzet romlása okozta, rövid távú kockázatok leküzdésében. Az igazgatótanács most sürgette a román kormányt a nyugdíjreform és a közszférabeli bérpolitika reformjának befejezésére. Fontosnak nevezte a közalkalmazotti munkahelyek számának tervezett csökkentését, az egészségügy és az önkormányzatok finanszírozásának módosítását és az adószedés erősítését. Az IMF keretét az EU és a Világbank hozzájárulása egészíti ki, összesen 20 milliárd eurós keretté."

A z elszegényítés magas iskolája az IMF viselkedése a világgal . Köpnek rá, hogy földönfutóvá tesznek sok millió embert, a lényeg a hatalmuk, és a diktátumuk.

furfang
Ezt nevezem: " Az IMF által javasoltaknak megfelelően Romániában 25 százalékkal csökkentik a közalkalmazotti béreket, miközben felszámolnak számos szociális támogatást is."
bra048
Ezek szerint még mindíg "nyomják Krahácsot" ?
inkvi
@furfang: Így biztosítják a fedezetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.