Idén a Plus hálózat üzleteinek felújítása állt a Spar tevékenységének középpontjában. A csoport a piaci részesdésének növelésére számít.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@alfás: hülye! nem vásárpisz! vásárolsz.
qxy
Az árukészlet nagyon függ a dolgozóktól is Szegeden egy Sparba dolgoztam igen sok Spar van szegeden. de a város másik végén lévő Spar mellől is hozzánk jártak, mert mindig volt minden.Kérdezték is.De ha mindenkinek szép húst adott?? kinek adta a csúnyát? Itt minden hús szép volt és ha drága is de mindent meg kap a vevő, na meg kedvesek is hozzá, már meg éri.Ide le jöhetett a gyermek is cetlivel hogy fél kiló pörköltnek való kell. Mert azt is kapott.
qxy
@inkvi: Így is volt de itt jött az említett OKOS. ---Na mi kellene még amit árulhatnánk-Én- kellene főző tejszín Biztosító tű cipő fűző. OKOS- hát ott az a fújós hab az is jó,biztostűt vegyen a vásárba.Fűző meg nem kell mert mindenki tépő záras cipőbe jár.Még valami jobb ötlet?? és itt már nem is volt kedvem dolgozni.Jöttek láttak más OKOSOK és szóltak. Ha hétfőn nálunk kezd,a mostani pénzének a dupláját kapja -Mentem is és csinálhattam azt amit szeretek Ja dupla pénzért..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.