Bár még csak kedd van, máris kijelenthető, hogy a hét legkínosabb beszélgetése hangzott el a mai reggeli Mokkában, amiben Tvrtko vendége Magocs Dániel, a Kétfarkú Kutyapárt Erzsébetvárosi polgármester-jelöltje volt. Az, hogy a viccpártnak nagyon rosszat tesz Magocs Dániel, már az ATV-ben kiderült vasárnap, de abban legalább Kálmán Olga jól vette az akadályokat.

Forrás: comment.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
luciferi
@inkvi: Vedd észre, kérlek, hogy amivel másokat sértegetsz, és gyalázkodsz, az a Te fejedre hull vissza mindig! Hát nem veszed észre? Nem vagy Te olyan buta ember, legalábbis ebben reménykedem. hagyd abba mások gyalázását, és Te is megtisztulsz, valamint a lelked is talán megnyugvást talál. Nem kell itt bántanod senkit, megteszi azt az élet is. Ha ezen felül műveled ezt a műfajt, az már egészségkárosodottság. Remélem, hogy ez nem áll fenn Nálad! Nagyon remélem, hogy nem fizetett provokatőr vagy.
Ha nem, legalább a női nem itt lévőségét ne hülyézd le időnként! Ugye nem nagy kérés? Most már csak rajtad múlik!
Turulmadár
A cikk címe helytelen,gondoljatok csak bele mi számotokra megrázó!Amúgy meg ez a párt,arra jött létre egy úgymond viccpártként hogy felnyissa az emberek szemét,ugyanis amiket ez a figura aki egyébként humorista ha megnézitek a humor csatornát,vagy beírjátok a youtubra a nevét rögtön rá jöttök,hogy görbe tükröt állítanak a politikusok elé,hiszen ő egy pártot úgymond képviselve kimondja azt amit jó pár politikusunk csinál az országban,az egy más dolog hogy nem mondják ki!Szóval ezt így nézzétek mielőtt valaki még túl komolyan venné és elküldené messzire!
trix
@Turulmadár: Miután megnéztem, azt hittem hogy ez egy elmebeteg. Aztán kicsit gyanús volt ez az egész interjú.....és nekem is ez jutott eszembe, hogy esetleg a politikusokat akarják a valósággal szembesíteni...mert ugye normális ember így nem viselkedik.
Don Quijote
@kevijeni: hagyd minden hiába: ezt hozta otthonról:D
bra048
Már a névben is hiba van, ez az ember helyesen "MOGÁCS", az interjúban is rosszul kérdezte a riporter !!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.