Kitüntetést alapított Schmitt Pál; az államfő határozata a Köztársaság Elnökének Érdemérme és a Köztársaság Elnökének Díszoklevele Éremmel kitüntetések alapításáról a Magyar Közlöny csütörtöki számában jelent meg.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@laja001: Inkvinek már holnap postázzák a meghívót az átadási ceremóniára.
marlin
Anno. George Bush az USA elnökeként a "különleges vendéginek" olyan a saját költségén készíttetett(!) arany mandzsettagombot ajándékozott, melyre "az elnök címerét" és nevét vésték!!
Anno. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a "különleges vendégeinek" és barátainak olyan a saját költségén készíttetett(!) ezüst mandzsettagombot ajándékozott, melyre (mivel saját címere nincs(!), az államit meg nem akarta "kisajátítani") az anju liliomot és a nevét vésték!!
Több példát is felsorolhatnék!!
Erre jön Nyali Pali az egyáltalán nem eredeti, nyálas és gusztustalan ötletelésével és jogcím és felhatalmazás nélkül a Magyar Közársaság Állami Címerét, annak jelentőségét leamortizálva sk. "érdemérmet" alapít!!

Amarha!!
luciferi
@nyanya001: néztem a póstaládát, de még nem dobtak be ilyet! Skandalum!:((
Dr.luigilongo60
Inkvi!
A sidolt nehogy otthon felejtsd, mert pártfegyelmit kapsz a szeánszon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.