Meghalt egy férfi, akit vasárnapra virradó éjjel találtak megkéselve Pesten a Nagymező utcában. A férfi ecuadori állampolgár volt, az MTI információi szerint a triatlon világbajnokság döntőjének résztvevője.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
vagy elege lett abból,hogy hétközben a sok autótól nem lehet közlekedni,hétvégén meg mindíg van valami városbénító rendezvény,amire egy közpénzből fizetett agyhalott adott engedélyt.most komolyan kérdem:ezek a fene nagy sportman-ek,miért nem mennek ki a városon kívülre erőtpróbálni?
luciferi
@alfás: ez nem a sportolók, hanem a rendezők hülyesége. De amúgy igazad van.
csutak
Szeged város is építkezik útügyileg bitangul.
A város fő ütőere a Tisza partján lenne.
Erre most, hogy a terelő út is terelve van, lezárták, mert öt hat halászlé főző nem tudta volna ugyanazt megtenni a túlparton!
Nekem bringával nem gond, de a mentőnek már igen!
alfás
@luciferi: lelkes amatőr vagyok bringában,nagyon sok km-rel a hátam mögött. bringásként a triatlon nekem "esemény". de nincs az a verseny,ami engem behoz a városba.
luciferi
@alfás: nem is lenne szabad! A maratonit is a szabadban kellene lebonyolítani! Annyi sok szép vidéki természeti helyszín lenne rá! A görög fullajtár sem aszfaltos utcákban meg járdákon futkorászott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.