Feszült légkör uralkodik Such György elnök júliusi távozása óta a Magyar Rádióban (MR). Az elmúlt két hónapban több tucat újságíró, szerkesztő, technikus mondott fel, sokan pedig attól teszik függővé a maradásukat, hogy ki lesz az új vezető. Egyelőre az sem világos, hogy az új médiaszabályozás nyomán kialakítandó irányítási, gazdálkodási keretek között mi marad meg az elmúlt négy évben megújított, a közrádiót piacvezetővé tevő műsorrendből, ahogy azt sem lehet tudni, hogy mi lesz az MR közel kétmilliárdos bankbetétjével.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Hogy eshetne mar szet a Petofi? Az mar evekkel ezelott megortent, mikor felhagytak a musorkeszitessel a ''nagyonzene'' kedveert. Ennel alabb mar nincs, csak a megszunes.
nyanya001
@csikknorisz: Bizony!
Ennek már semmi köze a régi jó Petőfi rádióhoz!
Zsoel
Szerintem pedig jobb, mint a régi volt. Én nagyon utálom a pofázást a rádiókban, a Kossuthot azért nem is hallgatom soha. Nekem CSAK zene kell, és ezt a Petőfi meg is adja. Bár sajnos elég sok elvont, gagyi, és az én ízlésemnek meg nem felelő vacakot is leadnak, azért nagyon sok jó számmal találkozom itt, amelyekkel máshol sehol. És azt is a javukra írom, hogy sok teret adnak a tehetséges, fiatal magyar zenekaroknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.