Új ötlettel állt elő Honfoglalás 2000 Egyesület: azt javasolják, hogy ünnepi alkalmakkor ne csak a Himnuszt, de a Rákóczi-indulót is játsszák el.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@Csubaka: Sajnos muszáj rugózni a témán, mert lásd be, a liberálisok addig nyavalyogtak az Isten ellen, míg az Unió is kivette az alkotmányából. ( Az más kérdés, hogy a sok marha nem lát túl az orránál, és a nagy globalizáció és keresztényellenességüknek a gyümölcse az iszlám konok terjedése Európában is, az meg nekik a sírba eresztő kötelük lesz, jóllehet a keresztényeknek is, de nekik elsősorban, mert gyűlölik a zsidókat.
Zsoel
@alfás: Direkt írtam, hogy tárgyszerűen nézve. Ha elfogult vagyok, persze, hogy én is a miénket tartom a legszebbnek, de megpróbáltam a dolgot az elfogulatlan és pártatlan külső szemlélő szemével nézni.
Dr.luigilongo60
@Zsoel: Ilyen tekintetben az elfogultság teljesen érthető és elfogadható.

Minden nemzetnek a saját himnusza a legszebb.
Kakastoll
Üdv mindenkinek....!
Himnuszt pedig ne cseréljetek.
Január
A lottó ötösöm lenne olyan biztos, ahogy néhány nappal ezelőtt mondtam társaságban, hogy a Himnuszunkhoz is hozzá fognak nyúlni.

Aztán pedig el a kezekkel a Himnusztól, az úgy jó, ahogy van! Egy himnusznak, nem kell indulónak lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.