A közelmúltban a szigetszentmiklósi Auchanban jártunk, ahol az áruház padlóján egy békát láttunk ugrálni. Megörökítettem, hogy a nyilvánosság is láthassa, hogyan ügyelnek mifelénk a tisztaságra és a higiéniára. A képeken egy élő béka látható az Auchan üzletsorán, mely -azóta bővített biológiai ismereteim szerint- egy kevésbé testes zöld varangy. (Elnézést a telefonnal készült képek rossz minőségéért.)

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@Kakastoll: A bekat biztos azert engedtek be, mert annak nem hullik a szore:)
nyanya001
@Kakastoll: Téged sem engednének be,mert tollas vagy:))))
csikknorisz
@csikknorisz: 13:17 Azt meg hozzatennem, hogy az az eger egyeb problemakat is okozott:) Miutan kiraztam a nadragombol, elszaladt, eltunt. Nem sokkal kesobb megallt a nyomtato. El nem tudtam kepzelni mi baja van, aztan szetszedtem es rajottem. Az a hulye eger belemaszott valahogy a nyomtatoba, a patron meg betekerte magaba. Az elso fele a patronban volt szetlapitva, a hatso fele logott csak ki. Hat mondom, ilyen nincs, egy ongyilkos eger miatt nem tudunk nyomtatni:)
orogordog
@csikknorisz: Meglátta a csúnyádat azt öngyilkos lett. :):):):)
KöBüKi
Node hölgyeim és uraim! Megszökött a standról mert fázott a feneke a jégen.punktum.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.