Szerdán elkezdte kipakolni irodáját Meggyes Tamás korábbi esztergomi polgármester, aki az október 4-i önkormányzati választások óta nem volt hajlandó. A városban csütörtökön rendkívüli közgyűlési ülést tartanak, ahol szűkítheti a fideszes többség az új polgármester hatáskörét.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Gondoltam, bemásolom!!

„A KDNP esztergomi szervezete tisztújító ülésén újraválasztotta vezetőségét: Mészáros János elnök, György Sándor titkár, Takács Erzsébet gazdasági vezető.
Az esztergomi KDNP szervezete nem tud azonosulni az esztergomi Fidesz önkormányzati választásokon megválasztott képviselőinek 2010. október 17-én, az ünnepi alakuló testületi ülésen tanúsított magatartásával, mert ez a viselkedés ellenkezik a keresztény demokrácia és Országos Választmány Nemzeti Együttműködésre való felhívás szellemével. Kérjük az építő szándékú, nyugalmat teremtő, partneri kapcsolat tárgyalásos kialakítását.
Kereszténydemokrata Néppárt Esztergomi Szervezete"
nyanya001
Szégyellheti magát Meggyes!
Szüksége volt egy újabb botrányra?
Orbán helyében már rég elzavartam volna!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.