Magyarországon az év végéig nem kell a hús drágulására számítani, de 2011 első vagy második negyedévében már jöhet az áremelkedés - írta csütörtöki számában a Népszava.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
KI mondja ezt itt már nálunk egy hónapja meg drágult minden hús készitmény
nyanya001
@szaboria: Folyamatosan megy fel a hús ára, meg a készitmények ára is.
sziamiau
@szaboria: @nyanya001: A szója ólcsóbb.
nyanya001
@sziamiau: Azt egye meg az aki behozza!
Szegény Hofival is azt etettek, szója szósz, szója fasirt, szój a nővérnek, ....hogy be.....stam.
szaboria
@nyanya001: :):):) @sziamiau: Mennyire? A szója készítmény is vetekszik a húsárával.
lópicigáspár
Kutatók kimutatták, hogy a szója rákkeltő. Egye meg a fene. Amíg keleti szomszédainknál 500 ft a csirke kilója, teszek a hazai húsárakra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.