Mától már az interneten sem sugároz.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
Én emiatt kifejezetten szomorú vagyok. Másfél éve, amikor Horvátországból hazafele jövet az autópályán hallgattuk, és a kislányunk kérdezte, hogy miért ezt, milyen jól esett elmondani, hogy "tudod, Boglárka, amikor apa és anya huszonéves volt és Magyarországon voltak ezért vagy azért..." És milyen jólesett a kilencvenes évekre gondolni! Őszintén, nagyon-nagyon sajnálom. Az utóbbi időben interneten mindig erre kapcsoltam. De már vége. Ennek is vége.
Zsoel
@farczadi: Minden régi slágert le tudsz tölteni a netről, és akkor igazán csak azokat a számokat válogathatod össze, amelyeket meg akarsz hallgatni. A Slágerért már nem kár. Amikor indult, sokkal jobb volt, de az idők folyamán lezüllött a színvonala - olyannyira, hogy ami helyette lett (Neo), semmivel sem különb nála. Egyik kutya, másik eb.
farczadi
@Zsoel: persze, hogy le tudok. és persze, hogy meg tudom hallhgatni. persze, hogy van más, de az akkor sem ugyanaz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.