Jövőre nem fog mindenkinek járni a családi pótlék, a kormány tervei szerint a magas jövedelmű családok nem kapják majd meg ezt a támogatást - derült ki a szociális államtitkár szavaiból. Konkrét határt még nem jelöltek meg, de az államtitkár szerint "milliós fölötti" határt szabnak meg.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Nem buták könnyebb lemondani a cspról mint ,hogy magasabb adót fizessenek. Orbán is potom 5 millával többet vihet haza jövőre.64 ezerről könnyebb lemondani.mint havi több 100 ezerről.
qxy
@inkvi: Az Ali üzent nekik. Ott volt á csálád is de azok lent voltak. Ez a fazon, munka nélküli volt valutában fizette a gyerek tartást, 5 oszt. volt,3 nagy autó, meg minden ami a mesében.
batukán
Na megint a szarnak egy pofon, annyira nem jellemző a havi egy milla, hogy kevés embert érint, mert ugye akinek van annyi az is minimálbéren tengeti az életét. A nagy hangzatos dolog, ami egy fingbuborék a vízben..........
inkvi
@batukán: Nem tekintesz előre?

Mire bevezetik: az alatt már nem nagyon lesz családi össz-jövedelem! A lényeg az össz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.