Szivárványszínű, demokratikus, sok erő- és ideológiai központtal, civilekkel és szakszervezetekkel együttműködő, megújult baloldalt vízionál maga köré Gyurcsány Ferenc. Szerinte a miniszterelnököt bármikor el lehet küldeni a csudába, de a köztársaság akkor is szent és sérthetetlen, Orbán pedig fél a "pofára eséstől", ezért "hülyíti a népet a nemzetieskedő köntösbe bújtatott államosításra épülő gazdasági programjával".

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@gabrella: én ugyan nem parasztoztalak le, de a stílus maga az ember. Írhatom azt is, ki mint él, úgy ítél. Ennyit azért ne árulj el magadról. :)
gabrella
@vukkocska: Neeeeem???? Olvasd már el a saját hsz-edet! Tegnap 21.04-kor. Azt sem tudod mit irtál egy nappal ezelőtt?!
A stilus maga az ember vukkocska!
inkvi
@vukkocska: Itt nem nézetekről van szó. Csak egyszerűen a cselekedetek kommentálásáról.

Sajnos, igaz, hogy egyesek itt csak személyeskedni tudnak és gyűlölködni; no meg irigykedni. Nem szabad azok sorába beállni, mert .....

Aki egy bukott embert méltat azt sem kell a qrva .....ba elküldeni. Ilyet itt nem sokat tapasztalhatsz. Az ellenkezőjét viszont garmadával.

Olvasd már el, hogy miket írogatnak itt egyesek (!) és miért is (?).

Te is légy higadtabb a mások bántása területén és ne vedd át a pórias stílust, ha javasolhatom.
vukkocska
@inkvi: azért úgy gondolom, eléggé visszafogtam magam. Nem gondolom, hogy nagyon személyeskedtem volna, csak ennek az okostojásnak (sicc..) válaszoltam hozzá képest kultúrált formában. Azért igyekszem, megfogadom a tanácsodat :) Szólj neki is, légyszí.. :):):)
inkvi
@vukkocska: Nem írtam, hogy Te nagyon személyeskedtél.
batukán
Ez egy kormány-szindróma, ami 4 évenként kezelhető. A baj csak az, hogy gyakori, mert eddig minden kormány genetikai selejt , mikor fog már egy egészséges születni? Amíg pénz van a világon, nincs rá esély. A papok is inkább ezeket térítenék meg és számon kérhetnék tőlük a Tízparancsolatot is egy uttal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.