Nem cáfolta az Országgyűlésben a legfőbb ügyész helyettese, hogy Gyurcsány Ferenc is gyanúsított lehet a sukorói telekcsere ügyben. Belovics Ervin Budai Gyula miniszterelnöki megbízott kérdésére elismerte, hogy egy mentelmi jogot élvező országgyűlési képviselő büntetőjogi felelősségét is vizsgálja a Központi Nyomozó Főügyészség. Az érintett politikust nem nevezte meg a helyettes. Ha a gyanú megala...

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Ezt szoktam nevezni látszat tevékenységnek.Vizsgálódnak,vizsgálódnak amég
érdektelenné válik a vizsgálat,elfelejtődik. Persze csalinak jó kifejezés a jogállamiság,
viszont a jogállamiság talaján követte el rémtetteit,de ugyanakkor mentelmi joggal rendelkezik furcsa ez a hivatalos tökölés.
batukán
Na erre számítottam, lecsillapodott a Gyurcsány mizéria az önkormányzati választások után már nem volt fontos a személye, most tüntetésre hív, szervezkedik, így kezdik előrül a cirkuszt, ha lenne konkrétumuk azt már régen felhasználták volna és ország-világ előtt hangoztatnák. Érdekes ez a Sukoró. Viktor minek is járt oda?
szaboria
Tegnap Illés mondta kecskére bízták a káposztát a tározó ellenőrzésére.Itt meg a Buadai a kecske mert Ő is trükközött halottak adataival föld spekulációnál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.