Nagy Imre óta Gyurcsány Ferenc lehet az első volt miniszterelnök a vádlottak padján. Budai Gyula miniszterelnöki megbízott szerint küszöbön áll a volt kormányfő büntetőjogi felelősségre vonása. A vád azonban visszaszállhat.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sziamiau
@alfás: "akkor figyeljünk,amikor a kölykeinek repülőjegyet vesz "
Édesanyádnak Te is a kölyke vagy? Vagy csak a kutyának vannak kölykei?
inkvi
@szaboria: Demján előbb építse fel a kormányzati negyedet!
medy19
@vukkocska: Nem volt beszarva, csak éppen meglepődött azon, hogyan hazudik Gyurcsány, ha nem viselkedik Viktor, akár másképpen is elsülhetett volna a vita. Gyurcsány egy arrogáns, erőszakos, szóval mindenre képes a hatalomért. Ami nem lenne baj, ha valamit is ért volna a hatalma.
inkvi
@medy19: Most egy darabig csendben lesz, mert rekedtre kiabálta magát! A hangos üvöltés az érv.
vukkocska
@medy19: Bő órán kersztül meglepődött? Ha ennyire nem tud ocsúdni, az már nagy baj. Ezért dadogott, meg krákogott. Pedig két "hazug" ember -Téged idézlek Gyurcsány vonatkozásában - sokkal jobban veszi egyás jeleit. Orbán Viktor az első magyar vezető, aki még életében soha nem hazudott. Ezt nem Tőleg idéztem. Mert még én sem hazudtam. :):) Csak most.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.