Nem érzi úgy, hogy mindent kiszerveztek volna alóla, össze tudja hangolni a környezetvédelem céljait a gazdasági érdekekkel, jól mutatják ezt szeriente az iszappal sújtott területekre tervezett fűzfaültetvények és a minisztérium szelektív hulladékgyűjtése is. További személyi cseréket tervez, és két dolognak akar megfelelni: a környezet-és a természetvédelemnek, illetve Orbán Viktornak. De ha ütköznek a két fél által diktált érdekek, akkor a miniszterelnököt választja. Interjú Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkárral és "utcai harcossal. "

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Jaj. Fűzfaültetvények, melyek 3 év alatt megnőnek, s a körforgásból megoldódik az összes probléma. Csak addig ne legyen újabb katasztrófa, mert az összes ültetvényét elviszi az ár. Én egymazochista vagyok, mert elolvastam ezzel az emberrel készített interjút. Egyébként meg nagy trükkje lehet, ha Orbán bevette csapatába. Nekem rémséges ez az ember úgy, ahogy van.
inkvi
@vukkocska: Véleményedet elolvasom, de mint (TE) a témához nem értő ember vagy; nem veszem komolyan. Nem érted Te sem, hogy 80 éves tározók vannak és sosem volt semmi baj velük. Ez a gyors Horn-i privi bosszúja volt, a rabló-gazdálkodás egyenes következménye. 10 milláért eladták a kolontári, devecseri emberek életét!
vukkocska
@inkvi: tényleg nem értek hozzá, csak Illés Zoltánt ki nem állhatom - szubjektíve -, valószínű ezért vagyok vele szemben elutasító. Elnézed nekem? :)
inkvi
@vukkocska: Nem tudom, hogy ki ez az Illés; nem is érdekel: de a zagytározás tök biztonságos, ha nem lépik át a technológiai szabályokat, amik már 80 éve léteznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.