Az MSZP szóvivője, Kormos Kata arra szólította fel a kormányt, tegye lehetővé, hogy írásban vagy az okmányirodákban is nyilatkozhassanak a magánnyugdíjpénztárban maradni szándékozók.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Mit csinál a fütyisz ha az emberek ugy döntenek hogy maradnak és inkább kivárják az orbánc és bandája eltakarodását??- ha van eszük igy tesznek,mert vesziteni nem fognak.Ha visszalépünk akkor biztos hogy eluszott a pénz,mert titokban bizony már fel van cimkézve a 3 000 milliárd!!!!
vukkocska
Ma buszoztam. A buszon egy hölgy mesélte, hogy még januárban kapott egy levelet, hogy lehetősége van visszamenni az állami szektorba. Ő átlépett, volt 2,5 milió a magánnyugdíj számláján. Utaltak a részére 180.000 forintot. Nem értette, felhívta a bankját. Közölték vele, hogy ez a jó befektetés eredménye, és a pénztárja automatikusan utalta a nyereséget. Tehát, nem kellett kérvényeznie, ahogy a fidesz állítja, ez automatikusan jár. Annyi kavarás van már itt ebben az ügyben, hogy ember legyen a talpán, aki kiigazodik. Akivel beszélgetett, éppen az is azon tépelődött, hogy tényleg nem tudja, mit csináljon. Szerintem keresztet vethet, ha átlép, mert az megy a büdzsébe. 3000 milliárdot nem lesz könnyű pótolni az emberek nyugdíjalapjába.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.