A demonstráción több olyan szakszervezeti vezető is részt vesz, akik maguk is vezető tisztséget töltenek be magánnyugdíjpénztáraknál

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
@Csubaka: Nem jól látod,legalább is részemről!A tömegszpihózis amit érzékelsz tévedés!
Ami viszont részemről biztos!!!!A kenyerem javát már megettem,37 éves voltam a rendszerváltáskor tele várakozással és ma egy szük politikai,gazdasági gazdag réteg kivételével jóval kijebb vagyunk mindentől mint valaha a szart-szapult Kádárrendszerben voltunk.Természetesen nem várjuk vissza a régi rendszert,de akkor egyik felső vezető sem akarta hogy övé legyen az erdő csak elment vadászni.!Megértem a 98-2002 közötti időket amikor az utolsó két hétben még többszáz milliárdot osztottak szét falpályázatokra stb.Megéltem az utolsó nyolc évet ahol szintén pofára ment minden.Elég volna csak a pályázatokra felhasznált pénzeket visszagörgetni és tényleges bekerülés és az elnyert összeg közötti különbségeket visszafizettetni.!!!
Nem!!! - helyette szerez a kormány min.3 000 000 ellenséget.Hol az igazság,hol vannak a választás előtti igéretek?????????

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.