A miniszterelnök-helyettes az MTV-nek nyilatkozott: nehéz eldönteni, mitől emelkedett a magyar államkötvények hozamfelára, de a hazánkkal kapcsolatos bizalom növekedett.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@csutak: ezek egy fokkal rosszabbak. Szerintem Navracsics bugyigumira gyűjt, mert mindig csak egyet tud mondani. Nő a bizalom.............
eva1215
Ma tett a parlamentben egy új bejelentést Rogán úr hogy vissza kell menni a vizsgálatokkal az 1994-98as évekre is mert akkor privatizáltál a MAL Zrt t.Csak azt nem értem ha már ennyire vizsgálodnak miért nem a rendszer váltástól kezdve teszik és minden kormányra vonatkozóan miért csak a baloldaliakra ,Talán az Anzal-Boros kormány hibátlan? vagy csak egyszerűen mind átültek a fideszbe azért nem nézik azt a 4 évet .Az pedig természetes hogy mikor ők voltak akkor minden rendbe volt hisz Polpot Péter ugytalálta ezért 98-2002 tiszta és erkölcsös privatizációs időszak volt -
Most aztán pedig mindenkinek kuss mert ott a fidesz védőangyala tehát szabad az út előre csak vissza menőlegesen intézkednek a renitensek ügyében minden Szoci megy a dutyiba.
nagypapa
Navracsics tán szabadságát tölti a Fidzsi-szigeteken,hogy ennyire tájékozatlan avagy csak folytatja a néphülyítést???
coyote3
Na én meg is nyugodtam! Erősödik a bizalom. Istenem de jó ez így! Hova sorolnának minket ha vesztenénk a bizalomból? AAA 19654871235-be?
KöBüKi
Navracsöcs elvtárs bizonyára egy másik bolygón él.
Ekkora barmok vezetik országunkat!!
Mindegy volna ha valamelyik istállóból vinnének ............
51kacsa
Hogy ez a pali milyen hülyeségeket tud összehordani! A két hónapos csecsemő is tudja, hogy sz@rban vagyunk, ez meg összehord hetet-havat. Nem hányják el magukat reggel, amikor tükörbe néznek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.