Még feljebb ível Rácz Róbert fideszes országgyűlési képviselő, megyei közgyűlési elnök karrierje. Kormányhivatal-vezér lesz.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: dédigaga
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dédigaga
A megyei kormányhivatalok a megyei közigazgatási hivatalok átalakulásával jönnek létre. Ebbe beépül 15!!!, eddig önállóan működő területi megyei, illetve regionális államigazgatási szerv.
Az integrációban érintett: az igazságügyi hivatal, a mezőgazdasági szakigazgatási hivatal, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal kirendeltsége, a földhivatal, az egészségbiztosítási pénztár, a nyugdíjbiztosítási igazgatóság, a munkaügyi központ, a munkaügyi felügyelőség, a munkavédelmi felügyelőség, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság felügyelősége, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal irodája, az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat intézete, a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal Mérésügyi és Biztonsági Hatósága, a Nemzeti Közlekedési Hatóság igazgatósága, valamint az Oktatási Hivatal igazgatósága.
ENNEK MIND A FŐNÖKE LESZ ROBIKA :(
tetőfedő
Angol-töri szakos tanárként igazán szép pozíció. gratulálok! (Vajon elbírja?)
KöBüKi
Ennek a középszerü emberkének bátorsága az van:!- a többi meg javarészt hiányzik.Node megbizhatóság és seggnyalás terén párját ritkitja.
Hurrá elvtársak megvan szarvaközt a tőgye,ezért pedig Nóbel - dij jár.Szegény Nobel Alfréd pedig foroghat a sirjába mint tette azt Kertész Imre dijátadóján és attól kezdve.!!!!!!!Mert ott is két kritérium kellett: - magyar legyen
- zsidó is legyen azaz magyar származásu zsidó legye.-mert amiért kapta az biz egy gyengus fércmü.!
tetőfedő
Törtet rendesen, irigyelje aki akarja, nekem nem lenne gyomrom hozzá. Igaz, az én szakmám nem versenyképes. Báááár, ha jól meggondolom, gépkocsivezetőből is lett már itt belügyminiszter.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.