"A kötelező MSZP pénztár lényege, hogy az adófizetők pénzét privatizálták az MSZP holdudvarhoz tartozó pénzemberek és pénzügyi körök számára. " - mondta Orbán Viktor a parlament 2010. december 6-ai ülésén a várhatóan megszűntetésre kerülő magánnyugdíjpénztárakra utalva. Az állítás, miszerint a magánnyugdíjpénztárak az MSZP - vagy bármely párt - közeli emberek tulajdonában volnának teljességgel megalapozatlan. Egyszerűen azért, mert a pénztáraknak nincs meghatározó tulajdonosuk - lényegében egy szövetkezetként működnek. Tovább -->

Forrás: tenytar.hu
Feltöltő: ténytár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@furfang: meg az átverés is! No majd meglátjuk!
furfang
@macko58: Az is, no de mire való ez az okos, rátermett és hiteles ellenzék? Ne félj te egy pillanatig sem kifürkészi és kidobolja ország -világ előtt majd ennek az alávaló kormánynak minden mesterkedését, úgyhogy nem marad rejtve semmi légy nyugodt!
szaboria
Jé ezek szerint az OTP,ING,ALIANZ,AXA stb mind MSZP tulajdon nahát mik nem derülnek ki. Félre a tréfát kiderült a kincstárjegyek utáni kamatokat így nem kell kifizetni mert ingyen vissza veszik a jegyeket.
@furfang: ITT a lényeg LENYÚLÁS és LENYÚLÁS mire nyugdíjas leszel nem is lesz nyugdíj
kir
A magánpénztárak a tagok tulajdonában vannak. Nem értem, akkor most Viktor hazudik? Csak nem?
dr. prédikátor
Affene! a Gabrellának csak két hsz.re futotta???Hol maradnak a magvas hozzászólások????
KöBüKi
@prédikátor: Most forditotta félre a filkót hogy egysarokba gyüljön az összes,és igy lehet hogy ki tud préselni valamit belőle.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.