A jövő évi büdzsében harmadannyi pénzt különítettek el abortuszra, mint amennyi idén jutott erre a célra. Az MSZP szerint beláthatatlan következményekkel jár a módosítás, ami miatt megnőhet az illegális abortuszok száma, és megindulhat az abortuszturizmus olyan országokba, ahol a művi terhesség-megszakítást nem veszik ennyire szigorúan.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@Csizmás Kond: És szerinted miért van ez így? Ki, vagy mi Jutatta el az embereket ere a gondolkodási, és cselekvési szintre? Ha ezt elmagyaráznád nagyon meg köszönném.
Csizmás Kond
@benhur: Szerintem a pénz után való hajsza, de lehet egyéb oka is.
farkas
@benhur: A liberalizmus hozta az anarchiát az erkölcsökben (nem vaskalaposkodok), miután nem tudják már gyermekkorban, mi a jó, mi a rossz, mit szabad, mit nem és mi lesz, ha olyat tesz amit nem szabad. Ezek folyománya a fiatal felnőttek viselkedése.
kiscserkész
@farkas: Nálad van a pont!
Csizmás Kond eljárhat hozzád tanácsoké. Ilyenkor derül, ki mint róla is csak úgy vaktában pufogtat, azt sem tudja mi, minek az okozati összefüggése.
lópicigáspár
Az óvszer- és gyógyszergyárak forgalmát akarják így növelni. Tehát ki jár jól megint? A zsidótőke! :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.