Vagy a jelenleg használt 95,3 MHz-es frekvencián, vagy a jogerősen elnyert 92,9 MHz-es hullámhosszon a Klubrádió folytatni fogja a műsorszolgáltatást - közölte a rádió. A Médiatanács szerdán meghozott döntésére reagáltak így, mely szerint eredménytelenség miatt lezárják a budapesti 92,9 MHz-re kiírt pályázatot.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
A fitymáresz mindennel próbálkozik, hogy elhalgattassa a balodali médiát.
csikknorisz
@csutak: Tud, az biztos. Masok agyara menni:) Nem sirattam meg, mikor kirugtak a Kossuth-tol. :)
Dr. Akula
@csikknorisz: ezek még Kossuthot is kirúgnák, vazze!
nyanya001
@csikknorisz: Oda folyamatosan meghivnak fideszes vagy más pártbeli képviselőket, nem engedi, hogy bárki mocskolódjon! Sem baloldalinak, sem jobboldalinak!
csikknorisz
@macko58: Az ORTT? Ugyan mar. Teli van szegfusokkel. Ott nem ervenyesul a narancsdiktatura. Maskepp hogy fordulhatna elo, hogy a Bolgar-Kuncze-Settenkedo -fele politikai libsi ado eloterbe keruljon a kulturalis es vallasi musorokat sugarzo Katolikus Radioval szemben? Ha a narancssegguek lennenek tobbsegben, egyertelmu volna, hogy az utobbi nyerje meg a frekvenciapalyazatot. De nem. A Klub marad, a katolikusok meg bizonytalanok: katolikusradio.hu/?m_id=7&m_op=view&id=346
csutak
@csikknorisz: Nálam szimpátia független egy személy megítélése!
Orbánt utálom, de amikor nyilvánvaló marhaságot írnak róla felemelem a szavam a marhaság ellen, mert így korrekt.
Nem akarok lesüllyedni az ő szintjére azzal, hogy szó nélkül hagyjam a hülyeséget!
Tehát Bolgár György számomra az a tudósító, aki számomra sok dolgot érthetően megmagyarázott már. Egyéb iránt talán kettő éve volt, hogy tévében láttam először:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.