Állítólagos kormánypárti tervek szerint Vidnyánszky Attila, a debreceni Csokonai Színház jelenlegi vezetője lesz Alföldi Róbert utódja a Nemzeti Színház igazgatói székében. Vidnyánszky az [origo]-nak adott interjújában azt mondta, informális keretek között már régóta beszélgetnek arról, hogy ő lehetne a Nemzeti igazgatója, de a kész döntésről nem neki kell nyilatkoznia. Szerinte Alföldi Róbert a román nemzeti ünnep ügyében vagy butaságot követett el, vagy provokált, és a Nemzeti Színház legnagyobb hibája nem a meztelenkedés, hanem a szerző üzenetének meghamisítása.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@palfai: Ha úgy gondolod, hogy rossz helyt jársz akkor jobb ha nem jársz.
feketeözvegy
hát azt tudnám javasoolni Vidánszky kapja meg a Vidám parkot, ha ott nyereséget tud produkálni, kaphat valami aprócska pinceszínházat........
vukkocska
@macko58: nem hiszem, hogy kölyökmacska, mert az okos egy kis állat. Figyeld meg, hogy nézi az anyját, amikor az egerészni tanítja. Tanulékonyak és aranyosak. Csizmás Kond meg semmiből semmit nem tanul. De szerintem csak szívat bennünket, jót nevet magában, hogy ugrunk rá, egy ember nem lehet ennyire buta.
csutak
@vukkocska: Hiába no, aki állati nick mögé bújik, az sokat elárul magáról!
Én látod máshonnan szerzett nicket használok, de nem is írok neki...
Nem tartom butának, csak tanulatlan nak aki szégyelli tudatlanságát.
Tanulás helyett máshol szerzett sérelmeit itt éli ki.
Isten bizony nem baj!
Sokkal jobb ha itt hülyéskedik, mintha berúgna és a családját kergetné!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.