A köztársasági elnök szerint Magyarországnak kötelessége odafigyelni a kisebbségekre, hiszen a magyarok sorsa összefonódott a térség más nemzetiségeivel.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bugajakab
Jaj, elírtam a nevét.
Talán meg is büntetnek érte, felség sértésért.
köhögő bolha
Pali bá költöztessen be magához,a Sándor palotába egy népes purdé pereputtyot,etesse őket finom lecsóval,és meglátjuk túléli-e! :)))
dr. prédikátor
@Csizmás Kond: Te mindig okoskodsz macsek!De egy olyan kissebbséget mondj akinek a tagjai embert lincselt,idős egyedülálló embereket támadtak meg,kiraboltak ,megerőszakoltak!!Vagy nem dolgoznak!!Az országban élő számtalan kisebbséggel miért nincs probléma??/Kivéve az idelátogató román bűnozők/Azok miért tudják elfogadni a közösségi életet??Miért csak ezekkel a mocskokkal van gond??De ha annyira a sziveden viseled őket akkor tanitsd meg velük az együttélés szabályait!!!!
Atomqkac azaz EbUraFakó
@orogordog: Olvastad az utolsó előtti mondatot is? Tudom, hogy az én adómból is segélyezik ezeket a nyomorultakat! Sajnos!
Csizmás Kond
@prédikátor: Én azokat nem kisebbségnek nevezném, hanem bűnbandának. Amúgy a cigányság közül vannak a legtöbben akik integrálódni akarnak és sikerült is nekik.
lópicigáspár
Talán a magyarokkal kellene törődnie és a többinek integrálódni. Egyszóval: Hazaáruló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.