Nagy leleplezésre készül Földesi-Szabó László (52). A Blikk információi szerint az Egymásért, Egy-Másért Alapítvány hét évre elítélt elnöke kitálal, nyilvánosságra hozza mindazt, amit a bíróságon titoktartási kötelezettsége miatt nem tehetett meg. Ha valóban beváltja ígéretét, és eljuttatja a sajtóhoz vallomását, sokan bajba kerülhetnek, hiszen több ismert politikus is így vagy úgy, de pénzügyi kapcsolatban állt a csempészetért és sikkasztásért perbe fogott alapítvánnyal.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
Annyian mondtak már hasonlót, és sohasem váltották be. Ez csak egy figyelmeztetés az "érintetteknek", hogy tegyenek valamit, mert a balhét nem igazán akarja elvinni jelenleg bűnösnek kikiáltott....
Egyébként tényleg jó lenne már, ha el kezdenének tisztavizet önteni a pohárba, de ez meg csak álom.

szaboria
Pár évvel ezelőtt egy nonprofit klub működésében segítettem. Egy alapítványnak elmentünk beteg gyerekeknek műsort adni ingyen vállaltuk a meg lepetés az volt amikor az alapítvány vezetője azt szerette volna ha mi számlát készítettünk volna. Igen érdekes trükköt eszeltek ki.Egy körbe játszásos módszert. Mire közöltem ez csalás akkor azt mondta így kell ezt csinálni mert csakígy járnak jól az alapítványok.Azóta nagyon sok alapítvány pont emiatt a trükkök miatt megszűnnek és más néven ugyanazok az emberek új alapítványokat vezetnek.
Bugajakab
@szaboria: Néhány éve, egy a Fásy mulatóból is ismert előadó művész
lement egy kisvárosba (10 ezer fő) haknizni.
Kért a polgármestertől 5 liter vörösbort, meg a fellépti
díjat számla nélkül akarta. A polgármesternek fél órán keresztül
kellett győzködni, hogy az önkormányzat nem tud zsebből fizetni!

A nevét nem írom ide!

szaboria
@Bugajakab: Bizony ez is egy nagyon elterjedt szokás volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.