A finanszírozás projekt szinttől államadósság finanszírozásig terjedhet.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: farkas
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farkas
@coyote3: Nyilván nem itt akarta kezdeni, kisrokon!
Arra utalt, hogy mindenki Kínából veszi már jóformán az összes textil alapanyagot és ha lehet ott is varrat. Ott történnek a védjegyhamisítások is. A kínai textiltámadások ellen fel kíván lépni Olaszország, Franciaország is, felpiszkálva egész Európát. Magyarországon a butikoknak szállító utolsó nagyker vezetőjével beszéltem, ő már csokival foglalkozik...
coyote3
@farkas: Tudod nagyrokon a tőke már csak olyan, hogy odamegy, ahol egyrészt kiszámítható a gazdasági környezet, másrészt ahol olcsó a munkaerő. Ezt meg közgazdaságtan órán okítják. Olvasgass arról, hogy miért is húznak fel gyárakat Kínában komoly ,neves multinacionális cégek. És ha van időd nézegesd meg a híradástechnikai berendezéseiden, hogy hol készültek. Meg fogsz lepődni.
csutak
Vannak a világkereskedelemben folyamatok, melyeket tudomásul vehetünk csak!
Túl kicsik vagyunk ahhoz, hogy akár csak morogjunk.
Nem tudom mi módon (dehogynem tudom, elküldték a kölköt külföldre tanulni!) de ma már a világ élvonalát a kínai gyártmányok képviselik, mint mennyiségileg mint pedig minőségileg!
Ezt nem tudjuk űberelni , ezt csak a szellemi termékekkel tudnánk kompenzálni.
De sajnos azt látom, hogy a néprosszullét (E.Ü.) és az okítás az, ahonnan a pénzt Orbánék is csak kivonják!
Ez rettenetesen nagy hiba.
A mi poroszos oktatásunk amúgy sem a világ élvonalát képezi és még ezt is lerontjuk:( Több családtagom tanár, tanító, egyetemi oktató, tehát az őáltaluk elmondottakat integráltam egy szövegbe. Egyszerűen nem látom azt a pontot, ahol érdemben ki akarna vagy tudna törni a kormányunk!
Mivel én ennek az országnak a szülötte vagyok, itt tettem honvéd esküt, joggal bírálhatom azt, amit hibának vélek.
Nem önmagamért, hanem gyermekeim és unokáim jövője iránt érzett felelősségem okán!
gergely
Hát a fene tudja.Talán jobb lenne a kínaiaknak és az araboknak tartozni,mint másoknak.
Amúgy úgy tudom kínában pl. a volkswagen-gyár normális körülményeket ír elő a gyáraiban és ezt megköveteli a beszállítóktól is.
farkas
@coyote3: Semmi újat nem mondtál- érdekes lenne, ha ezeket kellene tanulmányoznom. Olvasgass Te , hátha használ és meglepődsz. Különben az alapkérdés nem ez, hanem a következő:
Európai-amerikai (?) finanszírozással, hitelezéssel éljünk, vagy próbáljuk ki a kínai-arab verziót. Persze a multik közül megint érthetetlen módon sokaknak az utóbbi baromira nem tetszene...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.