Figyelmeztető lövéssel állítottak meg egy késelőt Tiszadadán a rendőrök. A késeléssel gyanúsított 38 éves férfit őrizetbe vették.

Forrás: hekus.hu
Feltöltő: media1212
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
halsáska
Nálunk ha történik valami az utcában 3....4 ...öreg néni v bácsi totyog ki !!!A többi DOLGOZIK !!Az ...Ő...KULTURÁJUKBAN ?? a munka ismeretlen ..50-en röffennek össze percek alatt !!!!Csak NEM ? NEMDOLGOZNAK ??
alfás
@halsáska: nem. és tudod miért élnek ekkora kolóniában? mert beadják a kölykeiket állami gondozásba,és a sógornő meg kiveszi,amiért valamilyen megnevezéssel támogatást kap. de a sógornő is beadta a kölykét,amit meg az előző vesz ki állami gondozásból,amiért megint csak segély jár. a pénz elmegy,de gyakorlatilag egy udvarban laknak,és mindenki neveli a saját kölykét.
alfás
@halsáska: ja! és ahogy Anyám mondta kiscsikó koromban: aki nem dolgozik,ne is egyék. sajnos nem rajtam múlik,hogy nem döglenek éhen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
alfás
@csutak: Köszi. és még csak nem is ezt olvasva írtam. csak amit látok.
csutak
@alfás: Szomorú de az általam citált hivatkozás a magyar szomorú valóság:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.