Szerintem mind azt hittük, hogy a KEH annál jobban már égetheti magát. Tévedtünk. A hivatal honlapján körülbelül délig olvasható volt Schmitt Pál szilveszteri köszöntőjének eredeti szövege. Több mint egy tucat hibát találtak benne egyszerű bloggerek

Forrás: voks.nolblog.hu
Feltöltő: burnoutblog
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
@Csizmás Kond: azért nem írok kritikát, mert belehalnék, ha végig kellene hallgatnom ezt az embert. Jó szájízzel akartam zárni és kezdeni az évet. CSak ennyi. A kórus muzsikát Te is fújod, csak a másik oldalról. Itt nekünk nem kell egyetértenünk, csak kultúrált formában előadni másságunkat.
dr. prédikátor
@vukkocska: Így jobban hangzana: Smitt Pált és csapatát töri a magyar!!
marlin
@Zsoel: Természetesen a Himusszal kapcsolatos véleményed ok!! A blogokkal kapcsolatban is igazad van, bár ott nincs külön apparátus a korrigálásra, vagy hogy a blogger helyett megírja a jegyzetet!! :))

@Csizmás Kond: Olvasd el legalább cikket, mert a beszédet már "levették", és utána gyere vissza okoskodni!!
kutyus
Itt valami nagyon nagy baj van! Az oldal tetején ezt olvasom: "Szerintem mind azt hittük, hogy a KEH annál jobban már égetheti magát." Nem azt akarta írni az illető, hogy NEM égetheti magát? Ezen kívül mi az, hogy "annál"? Minél? Mindez egy mondatban egy olyan esetben, amikor a helyesírásról beszélünk. Tényleg mindenkinek elment az esze? Jaj istenem!
Dr. Akula
@kutyus: olvasd el a cikket! ez csak egy kiragadott rész! Ha elolvasod, mindjárt másképp hat a kiragadott részlet!
És ezek nem törik, hanem gyalázzák a magyart!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.