A Zöld Baloldal ügyvezető elnöke feljelentette Bayer Zsolt publicistát Ugyanaz a bűz című írása miatt, melyben azon sajnálkozott, hogy az 1919-es orgoványi gyilkosságok során nem sikerült elég embert meggyilkolni.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coyote3
@Bugajakab: A médiatörvény igazi gumitörvény. Úgy alakítják, értelmezik, ahogy nekik jó. Ne legyen kétséged, hogy Bayer Nagy Magyar Zsolti patyolatfehéren jön ki ebből a történetből.
keresztapa
A feljelentőket láb és kézbilincselve kísérték a rabszállító kocsihoz.
Dr.luigilongo60
@keresztapa: Majd a feljelentők ellen nyomozást indított az NNYI Polt Péter vezetésével, ahol kihalgatták az UD zrt vezetőjét tanúként.
A vád hazaárulás.
KöBüKi
Ezt a véresszáju fütyköskommunista elvtársat nem feljelenteni kéne,hanem agyonverni és kilökni a kutyáknak.!
keresztapa
@luigilongo60: Vetted a lapot: Így kell reagálni a kitalációkra.@KöBüKi: A kutyának se kell. Annak van igénye.Különben is a halál nem lehet olyan rossz dolog. Még senki nem jött vissza panaszkodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.