Nem törlik a beruházási tervek közül a 4-es metró második szakaszának építését, de jelenleg nincs a városnak egyetlen fillérje sem annak megkezdésére - mondta Tarlós István főpolgármester. Tarlós azt is közölte, hogy a metró első szakasza számláinak kifizetéséhez "nagyságrendileg" még mintegy 100 milliárd forint hiányzik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@marlin: Én már a te fejed hitelességében kezdtem kételkedni.
Te kérdezted, hogy Tarlós hová tette a pénzt és arra válaszoltam szintén kérdéssel, hogy ki adott neki ....
Állítsd a képernyőt olyan felbontásra, hogy egyszerre több beirtás is tudj követni, hogy ne kelljen mindent újramagyarázni.
marlin
@Csizmás Kond: Talán, ha elolvasnád brumi58 linkjét megértenél néhány egyszerű dolgot!! Talán.....
Megjegyzem, veled ellentétben nekem nincsenek szövegértési problémáim!! A cikkben a Tarlós el akarja hitetni, hogy hiányzik a metróberuházás jelen fázisának befejezéséhez 100 millió forint!! Hogy ki adta?? Ugye a költségvetési rendeletben a közgyűlés biztosította a forrásokat!! Attkári pedig arról nyilatkozik, hogy a hitelállomány cca. 200 millió!!
Akkor jogos a kérdés, hová tették a költségvetési rendeletben a metró építésre "megcímkézett" pénzeket??
medy19
@marlin: Tarlós hova tette, ami nincs?- na hát ez igazán logikus!!!!
Csizmás Kond
@marlin: Én meg azt gondoltam, hogy az itt lévő cikken vitázunk...
marlin
A "két összeillő ember"!!
Én próbálok arról "vitázni", de "alapképzetlenekkel" nem lehet!! Én az általam hivatkozott adatokat a cikkből vettem, és ti miről beszéltek?? arról, hogy a "valakik" megették a holdat"!!
Próbáljon már legalább az egyik utána nézni annak, hogy mit jelent az önkormányzat költségvetése, a működési, felhalmozási, stb kiadások forrásbiztosítása!! És avval hogyan kell(ene) elszámolni!!
Csizmás Kond
@marlin: Hú be okoska vagy, csupa pénzszakértelemmel tele....azért vagyunk itt ahol, mert a hozzád hasonló szakik költségvetélkedtek felhalmozásilag, forrástbiztosítottak...önmaguknak..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.