A Bankszövetség pozitívan fogadta a PSZÁF javaslatát arról, hogy a bankok váltsák euróra a svájci frank és más deviza alapú hiteleket - mondta Müller János, a Bankszövetség vezető tanácsadója az MTV Este című műsorában.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kadarmiklos85
Hogyne tetszene ! Megy a polgár, kéri az átváltást, a banknak sajnos tetemes
költségei merülnek fel az átváltás miatt (és csak egy árnyalattal lesz jobb), hatalmas munkával jár, a polgár meg fizet mint a katonatiszt.
Tehát: ezzel is "mindenki jól jár" ! Kivéve a polgárt ! Ő fizet ! Igy is, meg úgy is ! Ez a
lényeg a banknak ! Véleményem szerint egyelnlőre nincs "JÓ JAVASLAT " !
Kesely
Egyetértek az előttem szólóval, de tovább megyek. A jelenlegi árfolyamon ha átváltanám a hitelemet, akkor még több lenne, még tovább fizetném és lehet hogy még havonta is többet kellene, arról nem is beszélve, hogy ha sikerül visszaszorítaniuk a frank értékét normál szintre (170 MAX 200 huf), amit szeretnének, akkor még rosszabbul járok.
A cikkről annyit, hogy én máshogy olvastam: hir3.hu/magazin/9/53676/megvizsgalja_a_frankhitelek_atvaltasanak_lehetoseget_a_bankszovetseg
gabrella
A Binder úgy fogalmazott,hogy a bankoknak megérné ha ingyenessé tennék az átváltást mert nem kellene annyi kockázati tartalékot képezniük a CHF változása miatt.
A tartalékot felhasználhatnák ahelyett,hogy ácsorogtatják.
mindenlében
Érdekes, én az ATV-vendégétől egy kicsit mást hallottam. Egyáltalán nem repesett, sőt nyitott kérdés maradt, ki fizeti meg az árfolyam különbözetet? A kormány? a hitelesek? mert a bank nem, az biztos.
gabrella
Én magát Bindert hallgattam a Duna tv-n tegnap.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.