Szemtől szemben álltunk azzal a sci-fi filmeket idéző hatalmas géppel, amellyel 2012-től kiszűrik majd a munkára alkalmas rokkantnyugdíjasokat. A gép feladatokat ad, utasításaira például biliárdgolyókat kell pakolászni, tapintás alapján kell felismerni dolgokat, vagy egy meredek lépcsőn kell felcipelni súlyokat. Átverni nehéz, állítólag szinte mindent észrevesz, de azért van gyenge pontja: a balett.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

másvirág
Minden "kreolbörű-beteg" alapból rokkant marad ! Analfabéta szakmanélkűliekkel még a sci-fi gép sem tud alkalmasságot kimutatni. (?vizsgálat 22 évre visszamenöleg?)
Dr. Akula
@másvirág: befenyítik a vizsg. bizottságot, és család tagjaikat. Bármit mutat a gép, maradnak rokisok! Ennek ellentételezéseként, meg a félkezű, féllábú MAGYAROK meg vissza lesznek minősítve! Cigány ország, cigány vezetőkkel!!!
silber13
@Szaboria: Leleményes és eltökélt kormányunk megépíti - biz' Úristen - a valódi MACSKAFOGÓT!
másvirág
Ez tényleg sci-fi .Mindenkit munkaképesnek minösitenek =mindenki mehett dolgozni !
De hova ? Orvosnak és ápolónak ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.